Genealogie Familie
Pieterse - van den Bosch

Direkt naar familie:


Welkom op de genealogie pagina van de familie Pieterse - van den Bosch. Om door de informatie te wandelen kun je klikken op de vaste rubrieken hierboven, op onderstreepte namen of onderwerpen, op de gezichten van mensen die op groepsfotos voorkomen, en op ikonen zoals hiernaast staan afgebeeld. Deze komen op bijna alle paginas voor, en verwijzen naar meer informatie over de hoofdpersoon van die pagina en zijn of haar familie. Stamboom verwijst vaak niet naar de stamboom van de hoofdpersoon zelf, maar naar dat deel van onze stamboom waarmee hij of zij het nauwst verwant is.

Met Home kom je altijd op deze beginpagina terug. Over Home gesproken, mijn dank aan Hans Leibbrandt die zo gastvrij is om aan deze paginas ruimte te bieden op zijn Webserver.

De informatie is verkregen uit vele bronnen. Onder Documentatie is een lijst van bronnen aangegeven. Ik heb getracht om overal de bron duidelijk aan te geven. Mocht dit ergens niet gelukt zijn of zouden ongewild auteursrechten niet in acht zijn genomen, laat het mij dan even weten via onderstaand email adres. Ook houd ik mij natuurlijk steeds aanbevolen voor aanvullende informatie, met name ook voor meer en betere fotos.

Privacy: Mocht je niet gelukkig zijn met hier gepubliceerde informatie, laat het mij dan even weten. Onjuiste, onvolledige of ongewenste informatie wordt zonder dralen verbeterd of verwijderd.

Hans Pieterse

Balkema-Pieterse

Boelen-Pieterse

Breur-Pieterse

Cabrera-Campos

Pieterse-Coumans

Pieterse-Tuitjer

Pieterse-van den Bosch

Tuitjer-Zuiderweg

Zuiderweg-WaterbolkFamilie Pieterse - van den Bosch

Laatste wijziging 25 juni 2007